MakerMom

Dubaji lámpásból hálószobai csillár

Néhány évvel ezelőtt kaptam a férjemtől egy lámpást. Dubajból hozta – születésnapom alkalmából egy hétre elutazott a haverjaival 🙂 – azzal a felkiáltással, hogy ékszert úgysem hordok. 🙂  Nem tudom, mi járt a fejében, hova fogom tenni, akkor még nem estem neki mindennek, ami a kezem ügyébe került. 😛 De végül megtaláltam számára a megfelelő helyet,… Tovább »

Minion befőttes üvegből

A mi gyerekeink sem maradhatnak ki a minion-lázból! Számtalan ötlet kering a világhálón, hogyan csempésszük be otthonainkba – akár saját kezűleg – ezeket a vicces, cuki kis lényeket. Megmutatom, nálunk mi a helyzet minion-téren. Befőttes üveg alapra dolgoztam. 7 db különböző méretű üveget választottam, amiket először sárga pólóanyaggal vontam be. Varrógéppel hamar készen lettek a… Tovább »

Töklámpás-házikó

Szomszédunkban nőtt egy tök. Csak úgy magától, nem tudtuk, hogy ehető vagy sem. Hosszas kutatómunka után “sajnos” ehetetlennek lett nyilvánítva. Én amúgy sem vagyok tökrajongó, ha evésről van szó. Először arra gondoltam, odaadom a nyusziknak, de aztán eszembe jutott, hogy enyhén kesernyés íze miatt lehet, hogy nekik sem kéne. Nem volt mit tenni, “kénytelen” voltam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!